!NIEUW! BearLock Motorkapslot voor Volkswagen T5 & T6 (alle typen)

 

Beste bezoeker ,

Vanaf heden brengt Bearlock-Benelux op uniek en gepatenteerd motorkapslot breed op de markt in combinatie met het BearLock bekende versnellingsbakslot als aanvullende maatregel tegen voertuigdiefstal voor de populaire Volkswagen Transporter camper -en bedrijfswagenuitvoeringen.

Het BearLock motorkapslot is een volwaardig uitgevoerd slot op basis  van het GEPATENTEERDE & KIWA-SCM goedgekeurde slotmechanisme. Dit is het fietsslotprincipe (sleutel is er alleen uit te halen bij vergrendeling) in combinatie met een omklapbare sleutel. Daarmee zal BearLock® het enige legale en officieel gepatenteerde product zijn en blijven met dit principe op het gebied van mechanische motorkapafsluiting (Nederlands octrooi nr. 2013488).

Daarnaast is dit motorkapslot helemaal op maat gemaakt, esthetisch geplaatst en uitgerust met extra versterkte en slim weggewerkte onderdelen waardoor de dief ernstig ontmoedigd zal worden bij elke poging.

Waarom juist een motorkapslot erbij voor de VW T5 & T6?

Uit de praktijk is gebleken dat de autodief ten heden dage erg ver gaat om de populaire VW Transporter bussen toch mee te krijgen. Uit eigen onderzoek hebben we geconstateerd dat het afsluiten van de motorkap in combinatie met het vergrendelen van de versnellingsbakslot de beste belemmering is om de diefstal te voorkomen.

UPDATE: Tevens bent u met een BearLock motorkapslot (in combinatie met een BearLock versnellingsbakslot) meteen acceptabel voor alle VW camperverzekeraars, juist ook in plaats van een OBD-slot. (Een OBD-slot is slechts op indicatie van enkele verzekeraars als additionele verzekeringseis). 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!